Cara Download File Torrent Melalui IDM

Posted by Dunia Persinggahan - -


  1.  Korang pergi ke website ni sini2!

  2. Oraite korang download torrent mana yang korang nk k..

  3. Pastu dah dapat torrent tu korang just upload kt web tadi click



  4. Korang klik cache.. nanti korang akan dapat link untuk korang download ..

  5. Copy link tu pergi ke web http://www.torrific.com/ dan paste kat situ..


  • Note: Korang kena daftar dulu la k.. Lepas korang paste nanti akan kuar link macam kt bawah ni..


Seterusnya korang tekan je butang initiate bittorent trnsmission.. then korang download lah.. 

Selamat mencuba :)

cc : john-komputer